Reglement – kinderen/ouders (verzorgers) 2024

 • Leeftijd van 6 t/m 12 jaar – groep 3 t/m 8 – toegang door middel van toegangskaart en polsbandje.
 • Datum  16 – 17 – 18 juli 2024
 • Tijden kinderendinsdag en woensdag van 09:00 – 15:00 uur en  donderdag van 09:00 – 13:00 uur.
  • Locatie/veld: Evenemententerrein Wollebrand – Kasteelweg 33 in Naaldwijk Verzoek ! In verband met de verkeersveiligheid zet uw kinderen af met de fiets! ==> Hier vindt u de plattegrond van de fietsroute naar het huttenbouw terrein.
Tijden ouders (verzorgers): Het veld is afgesloten voor ouders (verzorgers), opa’s, oma’s en andere belangstellenden dinsdag van 09:15 – 15:00 uur  woensdag van 09:15 – 15:00 uur donderdag van 09:15 – 12:00 uur. Na 15:00 bent u van harte welkom om te komen kijken. Donderdag bent u vanaf 12:00 van harte welkom om te komen kijken naar de prijsuitreiking die start om 12:30 uur. * Draag dichte schoenen als je bij je (klein) kinderen komt kijken op het veld.

Toegangskaart verkoop:

==> 17 juni van 07:00 – 09:00 uur naast Cafetaria De Raket – Pr. Hendrikstr. 2 – Naaldwijk ==> 19 juni van 13:00 – 14:30 uur bij Midex Health Center – Verburchlaan 23 – Naaldwijk

Prijs: 25 euro per kind (3 dagen)

 • Let op! vul de kaarten vooraf volledig in! Kaart A is voor het bestuur deze wordt op de eerste dag ingenomen, kaart B is voor het kind. Kind neemt Kaart B elke dag mee. Polsbandje vooraf omdoen en elke dag dragen.
 • Begeleiding: Tijdens het evenement hebben wij ca. 30 vrijwilligers per dag die de kinderen begeleiden. Doet u mee als vrijwilliger dan kost de toegangskaart 22,50 euro (max. 2 kaarten per persoon), mits u 1 hele dag vrijwilliger bent.
 • Meenemenhamer (met naam kind) en spijkers (handzaag mag ook). Geen glas, koevoeten, (elektrisch) gereedschap op accu`s, (spuit) verf en huisdieren meenemen. (Deze zullen worden ingenomen). Verf is verkrijgbaar in de knutseltent, dit mag gebruikt worden op de kartonnen platen.
 • De kinderen dragen goede dichte schoenen. Open schoenen zijn verbodenzoals  (teen) slippers, crocs, sandalen. Wel toegestaan:  Laarzen en Klompen, mits ze goed vast zitten. Bij www.veiligevoeten.nl kunt u beschermende inlegzolen bestellen. veiligevoeten
 • Wij zorgen voor brood, drinken en fruit. Op dinsdag en woensdag is er een warme snack verkrijgbaar.
 • 1e dag max. 1 verdieping hoog bouwen, 2e dag de 2e verdieping. 3e dag decoratie Verven van de pallets en het gebruik van tyrips is niet toegestaan. Er worden kartonnen platen uitgedeeld waarop geverfd mag worden. Verf is aanwezig in de knutseltent.
  • Tips/advies: Laat uw kind(eren) vooraf een groepje vormen met andere kinderen uit zijn/haar klas, vereniging etc. De kinderen gaan de pallets naar de plek van hun hut sjouwen. Denk dan aan een lange broek met shirt met lange mouwen en handschoenen (tuin/verf handschoentjes van stof). Bij warm weer:  Denk aan een petje tegen de zon. Smeer vooraf uw kind in met zonnebrandcrème en geef een flesje mee. Geef een bidon mee. Vullen met water kan op het terrein. Geef een korte broek en shirt met korte mouwen mee. Geef eventueel een oud laken mee om over de hut heen te leggen, zodat uw kind uit de zon kan zitten in de hut. Geef een vest of jasje mee voor als het kouder wordt. Bij regen:  Geef regenkleding mee. Zorg voor warme kleren.  Denk aan een reserve setje kleding.  Als het modderig is, dan eventueel kaplaarzen zodat de voeten droog blijven. Geef eventueel een oud dekzeil mee om over de hut heen te leggen, zodat uw kind droog kan zitten in de hut.
 • Tijdens het evenement is er E.H.B.O. aanwezig.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, hoe ook genaamd, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname. Tevens is de organisator niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade van eigendommen.
 • De organisatie van het evenement kan op grond van uitzonderlijke omstandigheden (overmacht) besluiten het evenement af te gelasten.
 • Tijdens het evenement wordt beeldmateriaal (foto/video) gemaakt. Wanneer je kind (eren) aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om deze beelden te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Heb je bezwaar tegen een gepubliceerde foto stuur een mail naar info@kvw-naaldwijk.nl en geef aan om welke foto het gaat.
 • Telefoonnummer voor dringende zaken: 06-11422595
Stichting Kindervakantiewerk Naaldwijk (info@kvw-naaldwijk.nl)