Hoofdsponsor Lievaart & Slaghuis

Lievaart & Slaghuis Huttenbouw

Vanaf 2021 heet het leukste driedaagse evenement voor kinderen, dat in de eerste week van de zomervakantie plaatsvindt: Lievaart & Slaghuis Huttenbouw. Met het palletbedrijf Lievaart & Slaghuis uit Hoek van Holland heeft de Naaldwijkse huttenbouw een nieuwe hoofdsponsor.

“Prachtig om bij te dragen aan dit mooie lokale initiatief”

Linda van der Lee, administratief medewerkster bij Lievaart & Slaghuis, is samen met Jon Lievaart, Charles en Carlo Slaghuis en een aantal andere teamleden, zeer betrokken bij de organisatie van de huttenbouw:

“Ons bedrijf heeft een lang verleden met de huttenbouw. Allereerst timmerden Jon Lievaart, en later Carlo Slaghuis en kinderen van andere medewerkers, er als kleine mannetjes al flink op los in de eerste week van de zomervakantie. We leveren al sinds halverwege de jaren ’90 pallets en materialen aan het huttenbouwevenement. In tijden van schaarste was dit niet altijd makkelijk. Toch is het altijd weer gelukt dankzij goede contacten met palletbedrijven in het land die enthousiast mee wilden helpen. We hebben enorm veel waardering voor het bestuur en de vrijwilligers van de huttenbouw! Heel knap wat zij ieder jaar weer neerzetten voor zoveel kinderen. Dat we nu hoofdsponsor zijn geworden zien we als een prachtig verlengstuk. Het evenement heeft een goede aansluiting met onze branche en we vinden het heel mooi om te zien hoe ontzettend veel plezier de kinderen beleven aan drie dagen timmeren. Ze zijn heerlijk buiten, intensief aan het werk, en leren spelenderwijs samenwerken. Maar vooral de stralende gezichtjes is waar we het voor doen. Lievaart & Slaghuis is trots om nu ook hun naam aan dit evenement te verbinden.”  

De stichting Kindervakantiewerk Naaldwijk kan elke zomer het huttenbouwen organiseren, dankzij de financiële ondersteuning en levering van pallets door Lievaart & Slaghuis, Your Pallet Partner. Naast de steun van pallets en financiële middelen, helpen medewerkers van Lievaart & Slaghuis ook mee aan de organisatie van het evenement. Aan het huttenbouwen nemen ieder jaar meer dan 500 kinderen deel. Door de financiële bijdragen van sponsoren blijft het inschrijfgeld voor de kinderen betaalbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.