Bestuur (Organisatie)

Bram Lindhout, Brenda van den Berg en Maurits van Dalen  

Wij stellen ons voor:

Mijn naam is Bram Lindhout, voorzitter bij de stichting. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, waarvan de oudste in 2017 voor het eerst heeft meegedaan. Ik ben woonachtig in De Lier. In het dagelijks leven sta ik voor de klas van een basisschool en werk dus dagelijks met kinderen. In 2017 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen en sinds 2024 ben ik voorzitter. Wat is er mooier dan de kinderen de hele dag zien rond slepen met allerlei attributen! ’s Avonds helemaal gaar thuiskomen, maar de volgende dag weer gaan! Heerlijk!

Ik ben Brenda van den Berg, secretaris bij de stichting. Ik woon in ‘s-Gravenzande en heb een zoon Lorenzo. Ik heb een eigen praktijk (Praktijk Empowerr) en begeleid (jong) volwassenen met psychosociale problemen. Sinds 2013 ben ik vrijwilliger bij de huttenbouw.  Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen drie geweldige dagen te bezorgen. Die blije gezichten daar doe je het voor.

Ik ben Maurits van Dalen, penningmeester bij de stichting. In 2017 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen en sinds 2021 ben ik penningmeester. Ik woon in Naaldwijk. Getrouwd en trotse vader van drie kinderen. Toen ik op de basisschool zat heb ik met veel plezier hutten gebouwd, destijds nog “Op De Hoge Bomen,” naast het zwembad. Nu, decennia later, zie ik dat plezier terug bij mijn zoon en andere kinderen, wanneer zij weer mogen deelnemen aan dit evenement. Gaaf om dit plezier ook weer te mogen ervaren, maar nu vanaf de andere kant!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.