Bestuur (Organisatie)

Karel Vromans, Brenda van den Berg, Maurits van Dalen, Karin Remmerswaal en  Bram Lindhout.

Wij stellen ons voor:

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ben Karel Vromans,  voorzitter bij de stichting. Het is helemaal top om de kinderen zonder hun ouders, 3 dagen lang creatief bezig te laten zijn met spijkers en pallets. Zelf woon ik in Naaldwijk en heb al 5 kleinkinderen. Vanwege mijn werk ben ik bekend met constructiewerken. Dat komt nu goed van pas! Door de medewerking en sponsoring van veel Westlandse bedrijven en vrijwilligers, hopen wij nog vele jaren de kinderen een heel fijne week te kunnen bezorgen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ben Brenda van den Berg, secretaris bij de stichting. Ik woon in ‘s-Gravenzande en heb een zoon Lorenzo. Ik heb een eigen praktijk (Praktijk Empowerr) en begeleid (jong) volwassenen met psychosociale problemen. Sinds 2013 ben ik vrijwilliger bij de huttenbouw.  Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen drie geweldige dagen te bezorgen. Die blije gezichten daar doe je het voor.

Ik ben Maurits van Dalen, In 2017 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen en sinds 2021 ben ik penningmeester. Ik woon in Naaldwijk. Getrouwd en trotse vader van drie kinderen. Toen ik op de basisschool zat heb ik met veel plezier hutten gebouwd, destijds nog “Op De Hoge Bomen,” naast het zwembad. Nu, decennia later, zie ik dat plezier terug bij mijn zoon en andere kinderen, wanneer zij weer mogen deelnemen aan dit evenement. Gaaf om dit plezier ook weer te mogen ervaren, maar nu vanaf de andere kant!

Mijn naam is Karin Remmerswaal, getrouwd met Frans en 2 volwassen kinderen: Jasper en Katja!
Altijd al met en voor kinderen bezig geweest in het (speciaal) onderwijs en daar buiten. Ook heb ik een eigen bedrijf (Westlandse Kinderfeestjes) met alles voor kinderen en onder andere Het Knutselhuisje. De logische plek voor mij om tijdens de Huttenbouwdagen te zijn is daarom de Knutseltent! Van te voren bedenken, wat zullen ze gaan maken, wat hebben ze nodig en het inkopen van (knutsel) materialen voor ruim 600 kids!! Zoo leuk!!
Toen mijn kinderen klein waren en zelf ook mee timmerden was ik ook vele jaren vrijwilliger bij Kinder Vakantie Werk!! Nu sinds 2013 opnieuw enthousiast aangeschoven voor het Huttenbouwen. Hoop dit nog vele jaren te doen, want wat is dit leuk!!

Mijn naam is Bram Lindhout, getrouwd en 2 kinderen, waarvan de oudste in 2017 voor het eerst heeft meegedaan. Ik ben woonachtig in De Lier. In het dagelijks leven sta ik voor de klas van een basisschool en werk dus dagelijks met kinderen. In 2017 ben ik gevraagd om het bestuur te komen bemannen en dat doe ik graag! Wat is er mooier dan de kinderen de hele dag zien rond slepen met allerlei attributen! ’s Avonds helemaal gaar thuiskomen, maar de volgende dag weer gaan! Heerlijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.