Bestuur (Organisatie)

Bram Lindhout, Brenda van den Berg, Maurits van Dalen en Patrick Bellekom 

Wij stellen ons voor:

Mijn naam is Bram Lindhout, voorzitter bij de stichting. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, waarvan de oudste in 2017 voor het eerst heeft meegedaan. Ik ben woonachtig in De Lier. In het dagelijks leven sta ik voor de klas van een basisschool en werk dus dagelijks met kinderen. In 2017 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen en sinds 2024 ben ik voorzitter. Wat is er mooier dan de kinderen de hele dag zien rond slepen met allerlei attributen! ’s Avonds helemaal gaar thuiskomen, maar de volgende dag weer gaan! Heerlijk!

Ik ben Brenda van den Berg, secretaris bij de stichting. Ik woon in ‘s-Gravenzande en heb een zoon Lorenzo. Ik heb een eigen praktijk (Praktijk Empowerr) en begeleid (jong) volwassenen met psychosociale problemen. Sinds 2013 ben ik vrijwilliger bij de huttenbouw.  Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen drie geweldige dagen te bezorgen. Die blije gezichten daar doe je het voor.

Ik ben Maurits van Dalen, penningmeester bij de stichting. In 2017 ben ik gevraagd om in het bestuur te komen en sinds 2021 ben ik penningmeester. Ik woon in Naaldwijk. Getrouwd en trotse vader van drie kinderen. Toen ik op de basisschool zat heb ik met veel plezier hutten gebouwd, destijds nog “Op De Hoge Bomen,” naast het zwembad. Nu, decennia later, zie ik dat plezier terug bij mijn zoon en andere kinderen, wanneer zij weer mogen deelnemen aan dit evenement. Gaaf om dit plezier ook weer te mogen ervaren, maar nu vanaf de andere kant!

Mijn naam is Patrick Bellekom woonachtig in Wateringen. Ik ben getrouwd en trotse vader van Mason en Nika. In het dagelijks leven werk ik als docent bij het ROC Mondriaan op de school voor Autotechniek en Mobiliteit te Den Haag. Het is mijn passie om studenten nieuwe vaardigheden aan te leren, te coachen en te begeleiden. “Hostmanship” staat hierbij centraal in mijn leven, waarbij ik oog heb voor ieder individu.
Wat is er dan mooier om deze passie door te trekken naar mijn eigen regio, het Westland! Ik ben sinds 2022 betrokken bij het huttenbouwen. Het is een fantastisch evenement waarbij kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en onvergetelijke herinneringen kunnen opbouwen zoals wij dat zelf ook hebben ervaren. In 2023 ben ik gevraagd voor een actieve rol in het bestuur. Samen met een geweldig team zet ik me in om dit prachtige feest voor de kinderen te organiseren. Het is fantastisch om deel uit te maken van een organisatie die zoveel vreugde en avontuur brengt in het leven van jonge mensen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.