Sponsor Koornstra & Co BV

Koornstra & Co in De Lier is sinds 2013 de sponsor van Huttenbouw Naaldwijk, onderdeel van Stichting Kindervakantiewerk Naaldwijk. Met de financiĆ«le ondersteuning van de importeur en exporteur van groenten en fruit Koornstra & Co kan de stichting elke zomer het huttenbouwen organiseren. Door het wegvallen van de gemeentelijke subsidie en andere sponsors dreigde het populaire evenement in 2013 te moeten worden geannuleerd.
DSC_0736
Aan het huttenbouwen in Naaldwijk nemen ieder jaar meer dan 600 kinderen deel. Het merendeel van de kosten voor het driedaagse evenement wordt bijgedragen door sponsors, om het inschrijfgeld voor zoveel mogelijk kinderen betaalbaar te houden.
Erik Rensen is bij de importeur en exporteur van groenten en fruit verantwoordelijk voor facilitaire zaken: “Het project is zo leuk en goed georganiseerd, dat we volmondig ‘ja’ hebben gezegd”. Koornstra & Co is een samenwerkingsverband aangegaan tot 2020.
Koornstra & Co zorgt voor de financiĆ«le inbreng en voor het fruit. Verder zal het bedrijf medewerking verlenen om samen met de stichting te zorgen voor een vlekkeloos verloop. 
Het evenement draagt de naam ‘Koornstra & Co Huttenbouw’.
Het huttenbouw evenement wordt elk jaar in de eerste week van de zomervakantie gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.