Sponsor Koornstra & Co BV

Koornstra & Co in De Lier is de sponsor voor vijf jaar (sinds 2013) verbonden aan Huttenbouw Naaldwijk, onderdeel van Stichting Kindervakantiewerk Naaldwijk. Met de financiĆ«le ondersteuning van de importeur en exporteur van groenten en fruit Koornstra & Co kan de stichting de komende zomers alsnog het huttenbouwen organiseren. Door het wegvallen van de gemeentelijke subsidie en andere sponsors dreigde het populaire evenement in 2013 te moeten worden geannuleerd.
DSC_0736
Aan het huttenbouwen op de Wollebrand nemen ieder jaar meer dan 600 kinderen deel. Het merendeel van de kosten voor het driedaagse evenement wordt bijgedragen door sponsors, om het inschrijfgeld voor zoveel mogelijk kinderen betaalbaar te houden. Koornstra & Co bleek bereid de stichting de helpende hand toe te steken. Erik Rensen, bij de importeur en exporteur van groenten en fruit verantwoordelijk voor facilitaire zaken: “Het project is zo leuk en goed georganiseerd, dat we volmondig ‘ja’ hebben gezegd”. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan tot 2020. Koornstra & Co zorgt voor de financiĆ«le inbreng en voor het fruit. Verder zal het bedrijf medewerking verlenen om samen met de stichting te zorgen voor een vlekkeloos verloop. We hebben er veel zin in om met deze enthousiaste stichting een leuk project te organiseren.
Het evenement houdt de naam ‘Koornstra & Co Huttenbouw’. De komende editie zal in de eerste week van de zomervakantie  worden gehouden, zoals ook de voorgaande edities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.