Bestuur

Karel Vromans, , Brenda Toussaint, Mirjam Kloosterman, Erik Rensen, Karin Remmerswaal, Maurits van Dalen en  Bram Lindhout.

Wij stellen ons voor:

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ben Karel Vromans,  voorzitter bij de stichting. Het is helemaal top om de kinderen zonder hun ouders, 3 dagen lang creatief bezig te laten zijn met spijkers en pallets. Zelf woon ik in De Lier en heb al 5 kleinkinderen. Vanwege mijn werk ben ik bekend met constructiewerken. Dat komt nu goed van pas! Door de medewerking en sponsoring van veel Westlandse bedrijven en vrijwilligers, hopen wij nog vele jaren de kinderen een heel fijne week te kunnen bezorgen.

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ben Brenda Toussaint en secretaris bij de stichting. Ik woon in Naaldwijk ben getrouwd en heb een zoon Lorenzo, die vrolijk mee timmert. Ik ben (e) welzijnscoach en jeugd psycholoog. Ik doe veel vrijwilligerswerk in de welzijnssector. Sinds 2013 jaar ben ik vrijwilliger bij de huttenbouw.  Ik draag graag mijn steentje bij om kinderen drie geweldige dagen te bezorgen. Die blije gezichten daar doe je het voor.

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ben Miriam Kloosterman en woon in Maasdijk.
Mijn kinderen hebben jarenlang naar hartenlust getimmerd op het evenement. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als administratief medewerkster voor diverse bedrijven. Als penningmeester ben ik aan de stichting verbonden en belast met een deel van de boodschappen. Ik vind het leuk om met zo’n enthousiaste groep dit kinderfestijn te kunnen organiseren en het is prachtig om te zien dat de kinderen na een dag timmeren, moe maar voldaan, naar huis gaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURESIk ben Erik Rensen, ik woon al heel mij leven in s-Gravenzande. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter en een zoon. Ik zit in het bestuur namens de hoofdsponsor Koornstra & Co BV waar ik al 25 jaar werk.

Mijn naam is Karin Remmerswaal, getrouwd met Frans en 2 (inmiddels) volwassen kinderen: Jasper en Katja!
Altijd al met en voor kinderen bezig geweest in het (speciaal) onderwijs en daar buiten. Ook heb ik een eigen bedrijf (Westlandse Kinderfeestjes) met alles voor kinderen en onder andere Het Knutselhuisje. De logische plek voor mij om tijdens de Huttenbouwdagen te zijn is daarom de Knutseltent! Van te voren bedenken, wat zullen ze gaan maken, wat hebben ze nodig en het inkopen van (knutsel) materialen voor ruim 600 kids!! Zoo leuk!!
Toen mijn kinderen klein waren en zelf ook mee timmerden was ik ook vele jaren vrijwilliger bij Kinder Vakantie Werk!! Nu sinds 2013 opnieuw enthousiast aangeschoven voor het Huttenbouwen. Hoop dit nog vele jaren te doen, want wat is dit leuk!!

Ik ben Maurits van Dalen en woon in Naaldwijk. Getrouwd en trotse vader van drie kinderen.Toen ik op de basisschool zat heb ik met veel plezier hutten gebouwd, destijds nog “Op De Hoge Bomen,” naast het zwembad. Nu, decennia later, zie ik dat plezier terug bij mijn zoon en andere kinderen, wanneer zij weer mogen deelnemen aan dit evenement. Gaaf om dit plezier ook weer te mogen ervaren, maar nu vanaf de andere kant!

Mijn naam is Bram Lindhout, getrouwd en 2 kinderen, waarvan de oudste in 2017 voor het eerst heeft meegedaan. Ik ben woonachtig in De Lier. In het dagelijks leven sta ik voor de klas van een basisschool en werk dus dagelijks met kinderen. In 2017 ben ik gevraagd om het bestuur te komen bemannen en dat doe ik graag! Wat is er mooier dan de kinderen de hele dag zien rond slepen met allerlei attributen! ’s Avonds helemaal gaar thuiskomen, maar de volgende dag weer gaan! Heerlijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.